Uutisarkisto

Taas kilpailemassa

22.8.2014

Snowclone osallistuu neljättä vuotta peräkkäin Home Composed Song Contestiin, jossa tuli vuonna 2012 kappaleella Olen. Tällä kertaa kilpailusävelmän nimi on Poetessan tie, ja sen voi kuunnella kokonaisuudessaan Soundcloudissa. Tämä kappale oli niin ikään tarjokkaamme Uuden musiikin kilpailuun 2014.

Kolmannen albumin kansi

21.5.2014

Tulevan Crash Blossom -albumin kansikuva on valmis julkaistavaksi. Myös muuta uutta kuvamateriaalia on tulossa.

Uusi single: Antediluvian Anthem

16.10.2013

Tulevan Crash Blossom-albumin ensimmäinen single Antediluvian Anthem on pullahtanut maailmaan. Kuuntele se Soundcloudissa! Musiikkivideo tulee perästä; se kuvataan marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Uutta materiaalia tulossa

17.7.2013

Hiljaiselon jälkeen olemme palanneet studioon, ja mikäli kaikki menee hyvin, syksyllä teemme kunnon comebackin. Tuotantolinjaa on päivitetty, mikä kuulunee jossain määrin kappaleissakin. Uutta singleä on siis odotettavissa. Tulevan, kolmannen levyn työnimi (tarkoituksellinen sanaleikki) on Crash Blossom.

Snowclone voitokkaana kansainvälisessä kilpailussa

6.11.2012

Toinen yritys (kolmas, jos esisnowcloniaaninen aika lasketaan) Homecomposed Song Contestissa tuotti Snowclonelle voiton! Olenin voitto on myös Suomelle ensimmäinen vuodesta 1991 lähtien käydyn kisan historiassa. Tämä tarkoittaa, että ensi vuonna kisaillaan Helsingissä.

Uusi video: Stoic

20.3.2012

Vaihteeksi jotain hyvin erilaista: Stoic.

Albumi kaupoissa tänään!

12.12.2011

Radical Simplified Yellow -albumi on juuri pullahtanut kauppojen virtuaalisiin hyllyihin, joten riennä toki oitis ostamaan omasi!

Uuden albumin julkaisu

9.11.2011

Snowclonen huolellisesti valmisteltu toinen albumi Radical Simplified Yellow ilmestyy 12.12.2011, yli kolmen vuoden työn jälkeen. Tuona päivänä sen pitäisi olla digitaalisesti ladattavissa useimmista nettikaupoista. Päivitämme listaa Osta-sivulle sitä mukaa kun saamme tietoja.

Mukana kansainvälisessä musiikkikilpailussa

5.10.2011

Snowclone osallistuu aikaisemmin julkaisemattomalla Oh?-teoksella kansainvälisen euroviisufanien yhdistyksen OGAEn järjestämään Homecomposed Song Contestiin. Mukana on 38 kappaletta ympäri Eurooppaa ja tuloksia on tiedossa marraskuussa.

Uusi video: Breaking Space

30.6.2011

Kolmentoista kuukauden työn päätteeksi Breaking Spacen video on lopultakin maailmalla.

Työ Radical Simplified Yellow -albumin parissa on samaan aikaan loppusuoralla ja saanee päätöksensä vielä tämän vuoden aikana. Myös uutta viisukappaletta ollaan purkittamassa.

Uusi video: Olen

16.6.2011

Breaking Spacen videon valmistumista odottaessa pysähdyimme hetkeksi muistelemaan menneitä ja kasaamaan vanhoista kuvista välipalavideon Olenille.

Uusi single: Breaking Space

21.12.2010

Toisen levymme toinen single Breaking Space on lopultakin pullahtanut maailmalle. Sen voi esimerkiksi kuunnella MySpacessa tai vaikkapa ladata itselleen ReverbNationista. Videokin on tulossa.

Uusia gallerioita: Videokuvaukset

24.8.2010

Galleriaosio laajentui. Nyt pääsee kurkistamaan tulevan Breaking Spacen videon kuvausten kulisseihin.

Uusi video: Working Title

28.4.2010

Snowclonen viides ja Radical Simplified Yellow -levyn ensimmäinen video, Working Title, on lopultakin pullahtanut maailmaan ja YouTubeen. Video on toistaiseksi kunnianhimoisimpamme, mikä osaltaan selittää tuotantoprosessin pituuden.

Albumin kansikuva ja sanoitukset julkistettu

4.2.2010

Snowclonen toisen, Radical Simplified Yellow -nimen saaneen albumin kansikuva löytyy nyt levysivulta. Myös kappaleiden sanoitukset löytyvät omilta sivuiltaan.

Uusi video: My Song

6.12.2009

Snowclonen neljäs video, My Song, on nyt nähtävissä omalla sivullaan ja YouTubessa. Tyyli on vanha tuttu mutta tekniikka aiempaa edistyneempää.

Snowclone täyttää vuosia

12.8.2009

Snowclonen perustamisesta tulee tänään kuluneeksi kaksi vuotta. Tero ja Anna taustajoukkoineen kiittävät kahdesta ensimmäisestä vuodesta ja lupaavat jatkaa samaan malliin.

Uusi single: Working Title

10.8.2009

Radical Simplified Yellow -levyn ensimmäinen single Working Title on julkaistu MySpacessa. Myös kappaleen video kuvataan myöhemmin tällä viikolla.

Uusia osioita: Singlet, Osta ja Sekalaiset

8.8.2009

Snowclonen online play -singlet pääsivät esille albumin rinnalle Levyt-osioon. Ohjeet musiikkimme hankkimiseksi puolestaan löytyvät nyttemmin omalta Osta-sivultaan. Sekalaisiin päätyy sisältö, joka ei istu mihinkään muuhun kategoriaan.

Kevätkauden menestyksekäs päätös

6.6.2009

Snowclonen kevätkausi The Voicen Garage Countdown -kisassa päättyi Red Light Stop Signin upeaan seitsemänteen sijaan. Parannusta tuli siis kokonaiset kymmenen pykälää syksyyn verrattuna. Suuret kiitokset kaikille meitä muistaneille!

Uusi video: Heart-Shaped Ice

20.5.2009

Kauan odotettu Heart-Shaped Icen video on lopultakin nähnyt päivänvalon. Se on nähtävissä video-osiossa sekä YouTubessa.

Uusia kuvia: Viihdettä viidakossa

16.4.2009

Kevään kunniaksi Snowclone pistäytyi Helsingin kasvitieteellisessä puutarhassa uuden kuvaussession parissa.

Kakkoslevyn kolmen ensimmäisen kappaleen sanat

2.2.2009

Tulevalta Radical Simplified Yellow -levyltä on nyt sanoituksia luettavissa omilla sivuillaan.

Vanhoja tarinoita ja uusia biisejä

2.1.2009

My Songin, Fall From a Heightin ja Burning Outin taustatarinat löytyvät nyt kappaleiden omilta sivuilta.

Samalla julkistamme kolmen seuraavan kappaleen nimet: Breaking Space, Look Out! ja Working Title. Näytteitä näistä tulee tarjolle sitä mukaa kun tavaraa valmistuu.

Kilpailumenestystä

10.12.2008

Hurjan loppukirin ansiosta Snowclonen Red Light Stop Sign saavutti upean 17. sijan The Voice -kanavan Garage Countdown -kisassa 145 videon joukosta. Tämä tarkoittaa, että videomme esitetään tammikuussa TV:ssä. Iso kiitos kaikille meitä äänestäneille!

Medianäkyvyyttä

20.10.2008

Snowclone on herättänyt huomiota ympäri Suomen ja ensimmäiset "lööpitkin" on jo julkaistu. Lue Teron synnyinkaupungin lehden juttu meistä (pdf-muodossa).

Levy julkaistu

22.9.2008

Snowclonen ensimmäinen EP Blunder of the First Water on julkaistu. Levy löytyy muun muassa seuraavista kaupoista: CDON, Gigantti, iTunes, Nokia Musiikkikauppa ja The Ground. Laajempi lista kaupoista löytyy levysivulta. Nouda omasi tänään ja nosta Snowclone listoille!

Kappaleet ovat kuunneltavissa niin MySpacessa kuin tässä:Snowclone
Quantcast

Äänestä Snowclone televisioon

28.8.2008

Snowclone osallistuu The Voice -kanavan Garage Countdown -kilpailuun, jossa menestyneet videot esitetään TV:ssä. Äänestä siis toki Red Light Stop Signia ja Waiting for Lifea sekä liity faniksemme!

Blunder of the First Water julkaistaan 22.9.2008

9.8.2008

Snowclonen ensimmäinen EP julkaistaan digitaalisesti tulevana syyspäiväntasauksena tärkeimmissä verkkokaupoissa. Tutustu kahdeksan raidan saloihin tarkemmin levysivulla.

Uusia kuvia: Kesähäät, talviero

8.8.2008

Heinäkuun kunniaksi otettiin uusi sarja promokuvia.

Uusi video: Red Light Stop Sign

17.5.2008

Snowclonen toinenkin video on valmiina ja löytyy niin ikään videosivulta.

Uusi video: Waiting for Life

20.4.2008

Snowclonen ensimmäinen video on nähtävissä sivulla Videot. Jatkoa on tulossa lähiaikoina.

Toinen demo nauhoitettu

31.3.2008

Snowclone palasi studioon viime viikonloppuna. Tällä kertaa nauhoitettiin toisen demon kappaleet My Song, Fall From a Height ja Burning Out. Uusi materiaali on tällä hetkellä jälkituotannossa ja julkaistaan heti kun mahdollista.

Sivusto julkaistu

27.1.2008

Snowclonen viralliset sivut on julkaistu. Täällä tarjoillaan tietoa bändin taustasta ja (tulevista) julkaisuista, kuvia sekä tietenkin uusimpia uutisia ja kuulumisia.

Demo kuunneltavissa

1.1.2008

Snowclonen ensimmäinen demo on vihdoinkin kaikkien kuunneltavissa MySpacessa. Se sisältää kappaleet Heart-Shaped Ice, Red Light Stop Sign ja Waiting for Life sekä HSI:n suomenkielisen version Jäärakkaus.